Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Națională a României Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Națională a României
Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, a avut loc ceremonialul de avansare în grad și acordarea de recompense pentru cadrele militare, cu... Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Națională a României

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, a avut loc ceremonialul de avansare în grad și acordarea de recompense pentru cadrele militare, cu ocazia Zilei Naționale a României.

În acest context, au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim pentru 7 cadre militare (un ofițer și 6 subofițeri), care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate.

Au fost acordate totodată diplome de merit cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Colonelul Bordei Ion – inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea le-a mulțumit tuturor pentru devotement și efortul depus în atingerea obiectivelor profesionale.

Conform Statului cadrelor militare ,,gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar”.