Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Bătaie cruntă în centrul municipiului: Zeci de persoane implicate! Bătaie cruntă în centrul municipiului: Zeci de persoane implicate!
UPDATE.Cei care au declanşat scandalul fac parte din clanul Ciubotaru, fiind rude cu fostul interlop Paris Ciubotaru, decedat în urmă cu câţiva ani. Un... Bătaie cruntă în centrul municipiului: Zeci de persoane implicate!

UPDATE.Cei care au declanşat scandalul fac parte din clanul Ciubotaru, fiind rude cu fostul interlop Paris Ciubotaru, decedat în urmă cu câţiva ani. Un cunoscut al oamenilor legii, „Ciobi “, după ce a făcut scandal într-un local din zona lacului Ciuperca, a încercat să intre şi în clubul MGM Summer, însă a fost refuzat de agentul de pază, după care rromul a cerut întăriri. Împreună, aceştia a încercat iniţial să îl bată pe unul dintre bodyguarzi, însă fiind doar zece au fost învinşi, iar ulterior au revenit în număr mult mai mare, aproximativ 40 de persoane, cu zece maşini, înarmaţi cu bate şi răngi, reuşind să îl pună la pământ pe cel vizat chiar la intrarea în farmacia de lângă „Buzdugan “. Sute de trecători, tulceni ce îşi plimbau copii, participanţi la Festivalul Peştişorul de Aur, turişti, au privit îngroziţi scenele de lupta ce au blocat şi circulaţia pe strada Isaccei. În urma evenimentului comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie a convocat azi dimineaţă o şedinţă de urgenţă în cadrul căreia au fost stabilite mai multe măsuri pentru prevenirea unui nou conflict şi identificarea rapidă a agresorilor. Situaţia este dificilă şi deoarece, fiind luna de vacanţă, mulţi cunoscuţi infractori emigraţi au revenit în vizită la Tulcea, aşa că astfel de situaţii tensionate se pot repeta oricând.Tot scandalul a fost surpins de camere de supraveghere,astfel incat cei implicati au fost identificati.

Scandal pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, în fața barului Onyx: doi bodyguarzi de la clubul MGM din municipiu au fost luați la bătaie de un grup de etnici romi,supărați din cauza unor incidente petrecute zilele trecute în clubul de noapte.

Vineri seara, grupul de etnici (martorii povestesc că ar fi fost vorba despre zeci de persoane) i-au găsit pe cei doi paznici de la MGM pe terasa de la Oblivion și au început scandalul și schimbul de pumni.

„Cei doi bodyguarzi vor depune plângere la Poliție. Cineva trebuie să ia atitudine, nu se poate așa. Acești tineri au mai venit la noi în club și au mai provocat probleme. Acum s-a ajuns la bătaie“, a spus Mihai Munteanu, patronul clubului la care lucrau cei doi bodyguarzi.