Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Război pe locurile de parcare: Primăria închide ochii la problema din zona restaurant Venezia – cartier ANL Tineretului. Au fost sesizate instituţiile de control Război pe locurile de parcare: Primăria închide ochii la problema din zona restaurant Venezia – cartier ANL Tineretului. Au fost sesizate instituţiile de control
Deşi au fost formulate numeroase sesizări către Primăria Tulcea (în decurs de 8 ani) şi multiple intrări în audienţă la directorul DIAP pentru rezolvarea... Război pe locurile de parcare: Primăria închide ochii la problema din zona restaurant Venezia – cartier ANL Tineretului. Au fost sesizate instituţiile de control

v3Deşi au fost formulate numeroase sesizări către Primăria Tulcea (în decurs de 8 ani) şi multiple intrări în audienţă la directorul DIAP pentru rezolvarea problemei parcărilor din cartierul ANL în zona restaurantului Venezia, nu s-a întreprins nimic în acest sens.

Locatarii din zonă sunt nemulţumiţi de eternă lupta pe puţinele locuri de parcare din zona dar mai ales pe indiferenta autorităţilor care sunt plătite pentru a găsi şi aplică soluţii, nu pentru a ridica din umeri.
„Deşi am depus multiple cereri pentru acordarea unui loc de parcare, nu s-a respectat regulamentul parcărilor aprobat prin HCL pentru acordarea unui loc de parcare plătit (organizarea unei licitaţii, etc.) şi mai mult decât atât au beneficiat şi beneficiază alte persoane care au depus documentele ulterior depunerilor mele.
Restaurantul are doar 3 locuri de parcare şi vin zilnic peste 50 de clienți care ocupa toate locurile şi parchează şi prost.
v1Noi locatarii unde parcăm? Cât timp trebuie să se certe locatarii cu patronii restaurantului Venezia? “se întreabă un grup de locatari.„Ne e ste frica sa nu ne trezim cu masinile avariate“isi  motiveaza unul dintre ei  dorinta de a-si pastra anonimatul.
O astfel de sesizare a fost transmisă şi Prefecturii Tulcea, care va repartiza reclamaţia instituţiilor de control.
„Care este numărul minim de sesizări pe care trebuie să le trimitem pentru ca să se deranjeze cineva din cadrul Primăriei şi să fie luate nişte măsuri în acest sens?
Oare cum a primit autorizație de funcționare fără nişte condiții minime de bun simţ care trebuie îndeplinite pentru o conviețuire civilizată?
Eu personal m-am trezit cu ameninţări şi cu ştergătoarele ridicate de la maşina că am îndrăznit seara când ajung acasă, după ce am luat copii de la grădiniţă şi de la şcoală, plus câteva cumpărături să parchez omeneşte în faţa blocului. Clienţii dânşilor unde mai parchează dacă eu am parcat „acolo”? Am înţeles că dânşii se laudă că au intrare în Primărie şi tot felul de cunoştinţe şi că nu o să li se întâmple nimic şi fac ce vor ei, dar totuşi cred că trăim alte vremuri, sper eu mai bune.
Vă rog să veniţi în sprijinul locatarilor din cartierul ANL – zona restaurantului Venezia şi să rezolvăm situaţia de fapt “se arată în petiţia respectivă.
Să sperăm că autorităţile îşi vor face treaba şi nu se vor mulţumi cu o masă la restaurant.