Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 15 iulie 2012, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea...
Fapta s-a petrecut în weekend, la Uzlina

Fapta s-a petrecut în weekend, la Uzlina

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 15 iulie 2012, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului Constantin Martin, de 24 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Luni, s-a solicitat magistraţilor Tribunalului Tulcea arestarea preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecători, care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

Ulterior arestării preventive de instanţa de judecată, victima C.I. a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, motiv pentru care în dimineaţa acestei zile a fost schimbată încadrarea juridică din tentativă la omor în infracţiunea de omor, în formă consumată.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în seara zilei de 14 iulie 2012, inculpatul Constantin Martin, de 24 de ani,  angajat la Uzlina, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi deranjat că victima C.I., coleg de muncă cu el, a intervenit să-l despartă când a avut un incident cu un alt coleg, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în specia în zona capului. Urmare leziunilor traumatice grave, victima C.I. şi-a pierdut cunoştinţa, fiind transportată imediat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea şi transferată la scurt timp la Spitalul de Urgenţă Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Ulterior, victima a decedat.