Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Fără permis şi sub influenţa alcoolului, a acroşat un pieton care circula pe carosabil Fără permis şi sub influenţa alcoolului, a acroşat un pieton care circula pe carosabil
În week-end, un bărbat de 30 ani din com. Greci, jud. Tulcea, în timp ce conducea un autoturism marca Audi în loc. Greci, din... Fără permis şi sub influenţa alcoolului, a acroşat un pieton care circula pe carosabil

accident-rutierÎn week-end, un bărbat de 30 ani din com. Greci, jud. Tulcea, în timp ce conducea un autoturism marca Audi în loc. Greci, din cauza neatenției în conducere, cât și a neadaptării vitezei de deplasare, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a acroşat un pieton (un bărbat de 33 ani din orașul Măcin, jud. Tulcea), care se deplasa pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care nu a necesitat internarea în spital.

Conducătorul auto nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi avea o concentraţie de 0,64 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Cercetările continuă.