FOSTUL PRIMAR DE MALIUC VA FI EXCLUS DIN PNL, DUPĂ „BLATUL “RATAT CU PSD!

PNL Tulcea va analiza situația de la Maliuc, acolo unde un consilier local liberal, Gheorghe Manole, a încercat să preia atribuţiile de primar cu complicitatea a doi consilieri PSD, urmând să se propună excluderea acestuia din partid și retragerea sprijinului politic pentru postul de consilier local.

VEZI AICI POVESTEA TENTATIVEI RATATE DE LA MALIUC

Ludovic Orban a avertizat membrii PNL că vor fi excluși din partid dacă vor face „blat” cu PSD.
„Adversarul politic al PNL este ciuma roşie, cooperativa vechililor roşii, cei care ţin România de 27 de ani în sărăcie, într-un nivel de educaţie scăzut, într-un nivel de informare scăzut, cei care încearcă să dea iluzia oamenilor că pot să se realizeze în viaţă fără să facă efort, fără să înveţe, fără să evolueze, fără să se implice cu adevărat în viaţa socială. Ca atare, nu numai că nu voi încuraja nicio înţelegere cu PSD, dar voi avea grijă ca cei care, pe ici pe colo, vor să facă blat cu PSD să înceteze aceste blaturi sau să plece din partid
Legat de „cooperativa politică “de la Maliuc, conducerea PNL Tulcea va analiza situația însă poziția este tranșanta, urmând a se propune excluderea liberalului Manole, fost primar PDL la Maliuc.
„Noi la nivel de conducere nu am avut cunoștință de aceste înţelegeri subterane, poziția PNL este fermă: fără înţelegeri cu PSD. Am luat act de cele întâmplate, le vom analiza oficial și vom lua o decizie, însă pot spune clar că voi propune excluderea consilierului liberal Gheorghe Manole. Și alți, în afară de Gheorghe Manole, dacă există și au participat la această alianță cu PSD, vor fi de asemenea excluși. Nu ne interesează decât funcții obținute prin votul alegătorilor, nu prin blaturi cu cei de la PSD “a declarat președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie.