Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

FOSTUL PRIMAR MANOLE, EXCLUS DIN P.N.L. PENTRU BLATURI CU P.S.D.! FOSTUL PRIMAR MANOLE, EXCLUS DIN P.N.L. PENTRU BLATURI CU P.S.D.!
Fostul primar al comunei Maliuc, Gheorghe Manole, a fost exclus din P.N.L. Actual consilier local, Manole va pierde și această funcţie, odată cu sprijinul... FOSTUL PRIMAR MANOLE, EXCLUS DIN P.N.L. PENTRU BLATURI CU P.S.D.!

Fostul primar al comunei Maliuc, Gheorghe Manole, a fost exclus din P.N.L. Actual consilier local, Manole va pierde și această funcţie, odată cu sprijinul politic, conform legislației. Fostul primar PDL a fost exclus, după cum anticipam recent, după o tentativă de blat politic în Consiliul Local Maliuc.

PNL Tulcea a analizat situația de la Maliuc, acolo unde un consilier local liberal, Gheorghe Manole, a încercat să preia atribuţiile de primar cu complicitatea a doi consilieri PSD, și a decis excluderea acestuia din partid, după cum spunea la momentul respectiv președintele Ștefan Ilie:

„Noi la nivel de conducere nu am avut cunoștință de aceste înţelegeri subterane, poziția PNL este fermă: fără înţelegeri cu PSD. Nu ne interesează decât funcții obținute prin votul alegătorilor, nu prin blaturi cu cei de la PSD “.

ALIANȚA PSD -ALDE S-A RUPT: TENTATIVĂ RATATĂ DE PRELUAREA A PRIMĂRIEI LA MALIUC

 Între timp, blatistul exclus a făcut contestație, însă după cum se știe, sansele sunt slabe spre nule, ca în mai toate cazurile similare.

„A făcut contestație. Care va fi analizată mai întâi la Comisia de arbitraj Tulcea, iar dacă va fi tot pentru excludere și va contesta, va merge la Curtea de Arbitraj. Vom vedea mai întâi argumentele pe care le va aduce în apărarea sa la Comisie. Nu fac parte din aceasta și nu pot aprecia răspunsul, însă din punctul meu de vedere, decizia Biroului Politic Județean este corectă atât timp cât dl Gheorghe Manole a realizat o multitudine de înțelegeri cu alianța PSD-ALDE inclusiv la ultima ședință de consiliu local a comunei Maliuc, când a fost ales viceprimarul.

Organizația liberală Maliuc, condusă de Gheorghe MANOLE a înregistrat în ultimii șase ani unele dintre cele mai slabe rezultate din județ și cred că acest lucru se datorează în primul rând președintelui filialei“ a mai precizat președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie.