Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA A LUAT-O RAZNA: I-A ÎNCHIS BIROUL ŞEFULUI POLIŢIEI LOCALE! HOGEA A LUAT-O RAZNA: I-A ÎNCHIS BIROUL ŞEFULUI POLIŢIEI LOCALE!
  Acţiune fără precedent în lume probabil, când vorbim de administraţie publică: şeful Poliţiei Locale Tulcea nu poate intra în biroul său după ce... HOGEA A LUAT-O RAZNA: I-A ÎNCHIS BIROUL ŞEFULUI POLIŢIEI LOCALE!

 

Acţiune fără precedent în lume probabil, când vorbim de administraţie publică: şeful Poliţiei Locale Tulcea nu poate intra în biroul său după ce primarul Hogea a dispus schimbarea „broaştei “de la uşa acestuia şi a păstrat toate cheile!

Acţiunea primarului vine pe fondul unui conflict de orgolii, după ce primarul Hogea a încercat să scape de directorul Bogdan Bulete, prin intermediul unei dispoziţii ilegale de înlocuire.De nervi, după ce Prefectura a atacat deciziile lui Hogea şi Bulete a redevenit director, Hogea a făcut un gest demn de grădiniţă, după cum se precizează în adresa oficială transmisă de directorul Bulete:

 „Domnule Primar al municipiului Tulcea,

 Vă informez că prin dosarul nr. 860/88/2014 înregistrat la tribunalul Tulcea în dată de 14.04.2014 a fost contestată de către Prefectura Tulcea prin persoana d-lui Prefect Lucian Simion deciziile dvs. nr. 148 şi 149/03.02.2014 prin care în prima dintre ele îmi modificaţi raporturile de muncă, decizie considerată nelegala de către A.N.F.P. după cum a-ţi luat la cunoştinţă prin adresa mea nr. 7568/20.03.2014.

Urmare, conform legii 544/2004, articolul 3 actul atacat de către Prefect este suspendat de drept până la soluţionarea cauzei, drept pentru care vă rog să procedaţi în consecinţă, conform legii

În încheiere doresc să vă aduc la cunoştinţă şi un demers care nici nu ştiu cum să-l cataloghez respectiv faptul că în dată de 16.04.2014 la sosirea la locul de muncă mi s-a raportat că dvs. a-ţi dispus prin administratorul Caramangiu Simion să se înlocuiască broasca de la biroul meu, (al directorului executiv D.P.L.) lucru ce s-a întâmplat în dată de 15.04 ora 16:30, iar toate 3 cheile se găsesc la dvs.

Vă rog să daţi dovadă de decenţă şi să păstrăm un anumit nivel al confruntării între primar de municipiu şi şeful poliţiei locale (dacă al dialogului nu este posibil) şi să predaţi către D.P.L. un rând de chei pentru a îmi putea exercita atribuţiile de serviciu.

Mulţumesc,

Director Executiv D.P.L.

Bulete Bogdan – Ioachim “.

Nu ar mai fi multe de comentat în afară de faptul că primarul Hogea pare să fi pierdut contactul cu legislaţia în vigoare, considerând Primăria locul său de joacă, că dealtfel întregul oraş, plin deja de proprietăţile familiei Hogea. Despre acest subiect şi despre cum plănuieşte Hogea să devină dezvoltator imobiliar vom scrie zilele viitoare, cu acte oficiale şi fotografii!