Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA REFLECTĂ LA UN NOU MANDAT.DE PRIMAR SAU DE LA D.N.A.? HOGEA REFLECTĂ LA UN NOU MANDAT.DE PRIMAR SAU DE LA D.N.A.?
Surse din apropierea primarului Constantin Hogea spun că acesta ar mai fi fost audiat de procurorii DNA! Acesta ar putea fi motivul pentru care... HOGEA REFLECTĂ LA UN NOU MANDAT.DE PRIMAR SAU DE LA D.N.A.?

h1Surse din apropierea primarului Constantin Hogea spun că acesta ar mai fi fost audiat de procurorii DNA! Acesta ar putea fi motivul pentru care actualul primar nu si-a depus deocamdata oficial candidatura pentru un nou mandat de primar.
„Se pare că orice se va întâmpla cu actualul dosar de la DNA Galaţi acesta nu va fi finalul, vor mai scoate şi alte dosare “spune o sursă implicată în dosarul în care primarul Hogea este inculpat pentru luare de mită.
Angajaţi ai primăriei spun că procurorii DNA ar fi ridicat numeroase contracte încheiate de Primărie, semnate de primarul Hogea, unul dintre ele, legat de efectuarea unor asfaltări, fiind în lucru la Constantă.
În aceste condiţii, rămâne de văzut dacă acuzaţiile din ce în ce mai răspândite legate de modul în care anumite organe ale statului „selectează “candidaţii din mai toată România, sunt adevărate.