JANDARMUL BĂGAT ÎN COMĂ DE UN INTERLOP LA MĂCIN, DESEMNAT ARBITRUL ANULUI ÎN JUDEŢUL TULCEA!

Jandarmul Ionuț Rădulescu, arbitru cu ștate vechi în campionatul județean, a fost desemnat cel mai bun arbitru al judeţului Tulcea cu ocazia Galei Fotbalului Tulcean organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea. În luna mai arbitrul jandarm a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila după ce în timpul unei misiuni de patrulare în oraşul Macin a fost lovit cu maşina de un infractor local.
„Poate şi datorită meseriei este cel mai ferm arbitru, se impune prin ţinuta dar şi prin prestaţii, este un excelent cunoscător şi aplicant al regulamentului iar forma fizică îl ajută foarte mult, astfel că este cu siguranţă cel mai bun arbitru din competiţia judeţeana. Ne bucurăm că a trecut prin acea cumpănă din vara şi a scăpat sănătos, revenind pe teren “a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, cel care i-a înmânat diploma lui Ionuț Rădulescu.
„Vă mulţumesc pentru aprecieri, pentru că am simţit ca toată lumea a fost aproape de mine, felicit oamenii implicaţi în fotbalul d el atoate nivelele şi vă urez sănătate şi sărbători fericite alături de cei dragi “a spus Rădulescu la Gala Fotbalului Tulcean.
Pe locul doi în clasamentul arbitrilor s-a clasat Alin Nedelciu iar pe trei arbitrul asistent Dorinel Colniceanu.
La data de 28.05.2017, în jurul orei 18:15, un echipaj mixt format din subofiţerul de jandarmi Rădulescu Ionuţ din cadrul I.J.J. Tulcea şi trei lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Măcin au oprit în trafic pe DN 22 la intrarea în oraşul Măcin autoturismul marca Mercedes cu numărul de înmatriculare TL-08-LRM, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii. Conducătorul auto a refuzat să însoţească pe agenţii constatatori la sediul poliţiei şi a plecat în viteză de la faţa locului, lovind frontal cu maşina pe subofiţerul de jandarmi Rădulescu Ionuţ care încerca să-l oprească. Conducătorul auto a reușit să fugă de la fața locului, fiind prins ulterior şi arestat.