LICITAȚIA PENTRU ACTIVITĂȚILE DE DEZINSECȚIE ÎN MUNICIPIU, SUSPENDATA DUPĂ CONTESTAȚIA FIRMEI PLOIEȘTENE CARE A „ACȚIONAT“ ÎN ULTIMII ANI ÎN TULCEA

Licitația pentru „Serviciul public de salubrizare – activitățile de dezinsecție, dezinfecție, deratizare și tratamente fitosanitare în Municipiul Tulcea“ a fost suspendată după ce firma Coral Impex SRL din Ploiești a depus o contestație. Firma din Ploiești este cea care a realizat în ultimii ani de zile serviciile de dezinsecție și deratizare în municipiu, acţiunile fiind destul de vocal contestate de tulceni, mai ales în ceea ce privește combaterea ţânţarilor.
Primăria a scos la licitație serviciul după expirarea contractului cu CORAL IMPEX Ploiești, durata contractului urmând a fi de 120 de luni iar valoarea estimată 27.514.228,70 RON, aproximativ 5,6 milioane euro.

CLICK AICI PENTRU AMĂNUNTE DESPRE LICITAȚIE: PRIMĂRIA PUNE LA BĂTAIE 5,6 MILIOANE DE EURO PENTRU LUPTA ÎMPOTRIVA ŢÂNŢARILOR DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE, DERATIZARE ȘI TRATAMENTE FITOSANITARE ÎN MUNICIPIU

În timpul procedurii de licitație firma ploieșteană a contestat anumite modificări efectuate de Primărie în caietul de sarcini, considerând că se urmărește „ofertă cu prețul cel mai scăzut, în dezacord cu criteriul de atribuire, care include calitatea ca și criteriu de atribuire “.
În urma solicitării de suspendare a procedurii și anulare a modificărilor din caietul de sarcini, pană la decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, licitația este blocată.
În cazul în care se va ajunge la o anulare și ulterior reluare a licitației, serviciile de dezinsecție, dezinfecției și deratizare vor fi efectuate tot de firma Coral Impex Ploiești, prin act adițional de prelungire a contractului actual, după cum ne-a declarat primarul Ștefan Ilie.