Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

O PERSOANĂ DISPĂRUTĂ ȘI UNA GRAV RĂNITĂ ÎN URMA UNUI ACCIDENT NAVAL PE CANALUL SULINA! O PERSOANĂ DISPĂRUTĂ ȘI UNA GRAV RĂNITĂ ÎN URMA UNUI ACCIDENT NAVAL PE CANALUL SULINA!
Barca s-a răsturnat în zona mila 8 pe canalul Sulina, iar o femeie, cu numele de familie Pocora, a fost dată dispărută. Alți doi... O PERSOANĂ DISPĂRUTĂ ȘI UNA GRAV RĂNITĂ ÎN URMA UNUI ACCIDENT NAVAL PE CANALUL SULINA!

foto arhivă

Barca s-a răsturnat în zona mila 8 pe canalul Sulina, iar o femeie, cu numele de familie Pocora, a fost dată dispărută. Alți doi pasageri au fost răniţi, unul în stare destul de gravă, ambii fiind transportați de echipajul SMURD de la Crişan la Tulcea.

Între timp a venit și informarea celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență:

În jurul orei 19:30, Pichetului de pompieri nave operative Crișan a fost solicitat să intervină la un accident naval în care a fost implicată o ambarcațiune și 3 persoane. S-a intervenit cu 1 ambarcațiune tip RIB și nava SMURD. 2 victime, una de sex masculin (46 ani) și una de sex feminin (43 ani) au fost preluate de nava SAJ conștiente și sunt transportate la Spitalul Județean Tulcea. Cea de a treia persoană, de sex feminin (36 ani) este dispărută. La această oră, cele două echipe de salvatori pompieri, împreună cu Poliția de Frontiera o căută. Accidentul s-a produs la mila 8, în apropierea localității Crișan.