Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

În secret, cei doi lideri parașutați politc la Tulcea, Codîrlă și Găvruș au bătut palma cu conducerea PDL Tulcea,în schimbul vânzării voturilor și eventualelor...
Cei doi parașutați,desparțiți de un alt traseist politic,Ovidiu Ghionu

Cei doi parașutați,desparțiți de un alt traseist politic,Ovidiu Ghionu

În secret, cei doi lideri parașutați politc la Tulcea, Codîrlă și Găvruș au bătut palma cu conducerea PDL Tulcea,în schimbul vânzării voturilor și eventualelor mandate cîștigate de „popor“. Cei doi neica nimeni ce se dau , vorba unui celebru președinte de partid, drept spioni, pentru a impresiona văduvele și pensionarii, ar urma să primească un potențial post de vicepreședinte al Consiliului Județean din partea PDL Tulcea.

Cei doi au nevoie cu disperare de o funcție și de sprijin politic local pentru a-și pune în ordine afacerile acum falimentare cu energie eoliană.

Traseiști politici implicați în afaceri cu eoliene parașutați de Partidul Poporului la Tulcea!

Dan Diaconescu a trimis la conducerea filialei tulcene a Partidului Poporului doi traseiști politici, refuzați în alte organizații cu mare scandal.

Recent, la Tulcea a fost trimis și ales fără probleme, ca om al lui Dan Diaconescu, fostul deputat PRM Liviu Codîrlă, iar ca prim vicepreședinte a fost impus un alt traseist politic,Stelian Găvruș.

Codîrlă este un un portocaliu parașutat la Partidul Poporului

Codîrlă este un un portocaliu parașutat la Partidul Poporului

Fostul deputat PRM Codîrlă a fost și șeful Direcției Vamale București,a trecut pe la PDL după care a aterizat la Tulcea fiind ales, nestatutar, spun unii membrii ai partidului, ca șef al organizației județene.

Primvicepreședintele Stelian Găvruș a ajuns la Tulcea în 2004, fiind impus de conducerea centrală a PRM ca și consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea,neoficial Găvruș fiind trimis pentru a reprezenta interesele în județ ale unui important om de afaceri, Nucu Dobronăuțeanu.Pe toată perioada în care a îndeplinit funcția de consilier, actualul reprezentant al Partidului Poporului a locuit, ani de zile, în cel mai cunoscut hotel din Tulcea, hotelul Delta.

Reuniți din interes

Reunirea celor două personaje sub umbrela Partidului lui Dan Diaconescu la Tulcea nu este întămplătoare, Găvruș și Codîrlă fiind asociați de mai mult imp într-o firmă ce are ca obiect de activitate producerea de energie eoliană în județul Tulcea.

Cei doi s-au asociat încă din 2008 cu fostul candidat la alegerile prezidențiale din 1992, Caius Traian Dragomir,insă nu au evoluat prea mult,prilejul de a beneficia de potențiale avantaje apărând acum, când asociații au descins la Tulcea, aparent pentru a reprezenta Partidul Poporului, dar apropiații spunând că în special pentru a-și pune afacerea cu energie pe roate,închisă deocamdată, dar și alte afaceri despre care vom mai scrie, după ce își vor putea negocia voturile cu autoritățile tulcene după alegeri.

Vom reveni cu alte afaceri și acuzații penale formulate la adresa liderilor parașutați la Tulcea!