Penitenciarul Tulcea în CAMPANIE DE RECRUTARE pentru angajare

penitTulcenii care vor să lucreze şi să avanseze în carieră în sistemul penitenciar pot să se înscrie la cursurile promovate de Penitenciarul Tulcea.

Angajaţii din Penitenciarul Tulcea desfășoară pe parcursul lunii Aprilie 2016, o Campanie de informare și recrutare pentru angajare în sistemul penitenciar.

Pentru a cunoaşte provocările, tainele, avantajele şi riscurile meseriei de agent sau ofiţer într-un penitenciar, sunt organizate întâlniri cu elevii de liceu ai anilor terminali acțiuni în care sunt împărtăşite aspecte legate de activitatea directă cu deţinuţii precum şi aspecte care ţin de satisfacţia ce rezultă din experienţa profesională.

În acest gen de sesiuni, liceenii au posiblitatea de a interacționa şi a se informa direct din experienţa a doi tineri ofiţeri de penitenciar proaspăt absolvenți și încadrați în Penitenciarul Tulcea.

Astfel, pentru a deveni funcţionar public cu statut special, liceenilor li s-au prezentat ofertele instituţiilor de învăţământ care formează specialişti pentru munca de penitenciare.

Zilele acestea, în cadrul campaniei de informare spre recrutare a candidaţilor desfăşurată în liceele tulcene, au fost prezentate materiale video şi distribuite pliante care să capteze interesul elevilor pentru a accesa instituţiile de învăţământ din oferta educaţională a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru admiterea în unităţile de învăţământ proprii, dar şi partenere.

Instituţii de învăţământ universitar

Ø  Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Ø  Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti.

Ø  Institutul Medico – Militar Bucureşti.

Ø  Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu.

Ø  Academia Tehnică Militară Bucureşti.

Ø  Universitatea Națională de Apărare „Carol I” Bucureşti

Instituţii de învăţământ postliceal

Ø  Şcoala  Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” Piteşti.

Ø  Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.

 

Informaţii privind concursurile de admitere se pot obţine la sediul Penitenciarului Tulcea, din strada Babadag Nr. 142, sau la telefon: 0240.531.551 interior 134 – Biroul Resurse Umane şi Formare Profesională.