Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PERCHEZIȚIE: MASCAȚII AU DESCINS LA AGRODELTA SIREASA, PE URMELE LUI TRAIAN RECE PERCHEZIȚIE: MASCAȚII AU DESCINS LA AGRODELTA SIREASA, PE URMELE LUI TRAIAN RECE
Potrivit unor surse, ancheta DIICOT Tulcea vizează infracțiunea de spălare a banilor Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)... PERCHEZIȚIE: MASCAȚII AU DESCINS LA AGRODELTA SIREASA, PE URMELE LUI TRAIAN RECE

foto arhiva

Potrivit unor surse, ancheta DIICOT Tulcea vizează infracțiunea de spălare a banilor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Tulcea au făcut joi dimineața o percheziție la sediul Agrodelta Sireasa SA, din județul Ilfov, cel mai mare producător agricol din Delta Dunării.

La acțiune au participat și efective ale Jandarmeriei Române. Pe 18 octombrie 2018, procurorii DIICOT au mai făcut o descindere la sediul Agrodelta Sireasă, companie controlată de fostul senator PDSR Traian Rece, ridicând mai mulți saci cu documente.

În ultima perioadă, încercand probabil să își ascunda urmele, Rece a renunțat la postura de administrator al firmei, numind un „om de paie“ în locul său.