Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

POLIȚIȘTII TULCENI VERIFICĂ LEGALITATEA ACTIVITĂȚILOR COMERCIALE ȘI DE TURISM POLIȚIȘTII TULCENI VERIFICĂ LEGALITATEA ACTIVITĂȚILOR COMERCIALE ȘI DE TURISM
În această perioadă, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea acționează pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale... POLIȚIȘTII TULCENI VERIFICĂ LEGALITATEA ACTIVITĂȚILOR COMERCIALE ȘI DE TURISM

politistiÎn această perioadă, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea acționează pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

 La acțiunile pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite, au participat polițiști de investigare a criminalității economice împreună cu specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea.

În data de 23 august a.c., poliţiştii din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice au acționat pe raza județului Tulcea,  pentru verificarea legalității activităților comerciale, de turism și respectarea prevederilor codului muncii.

Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 74.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind desfășurarea activităților de turism și încălcarea prevederilor codului muncii.

În urma controlului efectuat la un popas turistic de pe raza județului Tulcea, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au descoperit cantitatea de 8,5 kg file de pește fără documente de proveniență.

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de pește descoperită și au întocmit dosar penal conform O.G. 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura.

Și în perioada următoare polițiștii tulceni vor continua acțiunile pentru verificarea legalității activităților comerciale și de turism.