Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Proiect pentru modernizarea drumului Sarighiol de Deal – Rahman Proiect pentru modernizarea drumului Sarighiol de Deal – Rahman
Consiliul Județean Tulcea, prin direcția de specialitate, a elaborat şi a depus cererea de finanțare „Modernizare infrastructură de transport pe traseul Sarighiol de Deal... Proiect pentru modernizarea drumului Sarighiol de Deal – Rahman

Consiliul Județean Tulcea, prin direcția de specialitate, a elaborat şi a depus cererea de finanțare „Modernizare infrastructură de transport pe traseul Sarighiol de Deal – Rahman”, drumul judeţean DJ 222E.

Conform indicatorilor tehnici actualizați prevăzuţi a se realiza în urma implementării proiectului, este un drum cu o lungime de 28 kilometri, lățime de 6 metri, cu peste 10.000 mp de trotuare, cu aproape 8 kilometri de piste de biciclete și 8 stații de autobuz.

Durata de execuţie a lucrărilor de construcţie este de 24 de luni.

Amintim faptul că administrația publică județeană a implementat mai multe proiecte finanțate din fonduri europene referitoare la modernizarea șoselelor din județ, până la momentul de față fiind modernizați peste 200 de kilometri de drumuri județene.