Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Nemulţumiri şi acuzaţii la adresa conducerii paraşutate de la Bucureşti a filialei tulcene PPDD au fost formulate în direct vineri cu ocazia unei tentative...
Tulcenii dispar din peisaj la PPDD Tulcea

Tulcenii dispar din peisaj la PPDD Tulcea

Nemulţumiri şi acuzaţii la adresa conducerii paraşutate de la Bucureşti a filialei tulcene PPDD au fost formulate în direct vineri cu ocazia unei tentative de şedinţe a organizaţiei judeţene, şedinţa organizată la hotel-restaurant „Insulă “.
De la şedinţă a lipsit fostul deputat PRM, actualul deputat PPDD, Liviu Codirla, informat probabil de nemulţumirile din rândul organizaţiei de care ar trebui să se ocupe, dar şi de faptul că probabil foarte mulţi susţinători nu au primit încă cei 20.000 de euro promişi în campania electorală…
La şedinţa au participat, spre disperarea celorlalţi lideri paraşutaţi ai partidului, care au apelat inclusiv la Poliţie pentru a scăpa de acuzatori şi  cei excluşi din PPDD, între care şi actualul viceprimar Ovidiu Ghionu şi consilierul local Iordan Chiriac.
„Am participat la şedinţa Biroului permanent judeţean cu scopul declarat de a ne informa colegii cu privire la realităţile cinice cu care partidul se confruntă. S-au adus reproşuri cu privire la modul discreţionar în care este condus PPDD, la atitudinea de director de SRL pe care dl. Codirla înţelege să o adopte în conducerea acestui partid, inclusiv la plantarea în structuri administrative, în mod exclusiv, a unor oameni care nu au nici o legătură cu oraşul Tulcea sau cu locuitorii acestuia. Am cerut imperativ să respectăm demnitatea umană, dorinţele tulcenilor şi ale membrilor PPDD. Surprinzător, până în momentul de faţă Bucureştiul a dovedit pasivitate în criza excluderilor, ceea ce prelungeşte starea de incertitudine. De aceea, am propus organizarea de alegeri statutare în partid pentru a lămuri definitiv lucrurile cu privire la conducerea acestuia. Desigur că acest lucru nu se doreşte deoarece este lesne de anticipat că dl. Codirla&co vor avea cinci voturi, asta dacă se votează şi ei “a declarat viceprimarul Ovidiu Ghionu.
Culmea, după acuzaţiile acestuia unii dintre paraşutaţii politici ce au preluat controlul instituţiilor din subordinea Primăriei, unul chiar judecat pentru delapidare într-un dosar de fraudă, Ovidiu Hateganu, ar fi apelat la Poliţia locală pentru a interveni într-un spaţiu privat, apoi la cea normală,fara efect, numai că spre surpriza liderilor PPDD la plecare protestatarii au fost urmaţi de jumătate din cei nemulţumiţi aflaţi în sala de şedinţă!