Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SCANDALUL A RĂBUFNIT: MOTOC ŞI ZIBILEANCA S-AU CERTAT ÎN ŞEDINŢA DE PARTID! SCANDALUL A RĂBUFNIT: MOTOC ŞI ZIBILEANCA S-AU CERTAT ÎN ŞEDINŢA DE PARTID!
Războiul intern din organizaţia PNL Tulcea a ajuns în etapa acuzaţiilor directe, scandalul dintre gruparea PDL şi cea din vechiul PNL ajungând la acuzaţii... SCANDALUL A RĂBUFNIT: MOTOC ŞI ZIBILEANCA S-AU CERTAT ÎN ŞEDINŢA DE PARTID!
Se prefigureaza o noua coalitie interna in PNL Tulcea

Se prefigureaza o noua coalitie interna in PNL Tulcea

Războiul intern din organizaţia PNL Tulcea a ajuns în etapa acuzaţiilor directe, scandalul dintre gruparea PDL şi cea din vechiul PNL ajungând la acuzaţii directe. În ultima şedinţă politică, conflictul mocnit dintre cei doi copreşedinţi ai organizaţiei municipale a răbufnit.
Senatorul Octavian Motoc a acuzat-o direct pe angajata Direcţiei de Asistenta şi Protecţie Socială, Ştefana Zibileanu, de atacurile murdare şi anonime îndreptate împotriva familiei sale.
“Familia unui om este sfânta şi nu are legătură cu politica voastră mizerabilă, faceţi de râs întreg partidul, suna liberalii din tot judeţul şi se declară scârbiţi de ceea ace faceţi, sa va fie ruşine” a transmis senatorul Motoc, în timp ce colega Zibileanu încerca să se justifice că nu ar avea nimic de a face cu mizeriile distribuite chiar de subordonaţii ei din fosta organizaţie municipal şi de tineret PDL, pe reţelele de socializare.
Disputa se va tranşa la nivel central, acolo unde vechii liberali contează pe sprijinul Alinei Gorghiu, propunând ca,copreşedinta Zibileanu să fie adusă în atenţia Comisiei de Etică a partidului.
“Sunt condamnabile atacurile la persoană, insultele, referirile la viaţa privată, calomniile, sau alte comportamente similare, ce lezează personalitatea sau bunul renume al altor persoane” se arată în codul de etică al PNL.
Cert este că atacurile la adresa senatorului Motoc au debutat după ce acesta ar fi ieşit pe primul loc în cadrul unui sondaj de opinie realizat de PNL. Cum conducerea centrală a anunţat că, candidatul la Primărie va deveni automat şi preşedinte unic al filialei, disperarea contracandidaţilor este de înţeles.
Culmea, şi vechii liberalii ar fi reclamat spre centru anumite “găuri” negre din CV-ul contracandidatei, asupra cărora vom reveni după verificări.