Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SE ASCUNDE: HOGEA, DE LA CINE AI PRIMIT 50.000 DE EURO? SE ASCUNDE: HOGEA, DE LA CINE AI PRIMIT 50.000 DE EURO?
Deşi legea impune declararea numelui persoanei fizice de la care a împrumutat 50.000 de euro, primarul Hogea refuza sistematic de ani de zile să... SE ASCUNDE: HOGEA, DE LA CINE AI PRIMIT 50.000 DE EURO?

baniDeşi legea impune declararea numelui persoanei fizice de la care a împrumutat 50.000 de euro, primarul Hogea refuza sistematic de ani de zile să treacă în declaraţia de avere numele persoanei fizice de la care a împrumutat această sumă.
Dincolo de aspectele legale ce par să nu conteze deloc pentru un individ deja inculpat în două dosare penale, omisiunea intenţionată ridică un mare semn de întrebare legat de persoană care l-ar fi împrumutat cu 50.000 de euro.

VEZI AICI INTREAGA DECLARATIE DE AVERE A PRIMARULUI HOGEA

De ce ar ascunde primarul Hogea de peste 6 ani de zile numele persoanei fizice care i-a dat 50.000 de euro?
GHIDAceasta este întrebarea care valorează cât un mandat, de patru ani sau de 30 de zile, dacă este vorba de un om de afaceri care are legături direct sau indirect, prin societăţi comerciale, cu bugetul Primăriei!
Pentru a lămuri această problemă, primarul Hogea poate face public contractul de împrumut, aşa cum ar facă fără ezitare orice om cinstit…