Un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu un ordin de restricţie provizoriu pentru lovirea concubinei

  Jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat faptul că este victima  unei agresiuni fizice.

  Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat o femeie care a declarat verbal faptul că înainte de a pleca la cumpărături, la cererea concubinului, cu care locuieşte de aproximativ şase luni, aceasta i-a oferit o sticlă cu alcool.

  Atunci când femeia s-a întors acasă, aceasta i-a reproşat bărbatului faptul că a consumat prea mult alcool, iar acesta a început să-i adreseze injurii,  totodată lovind-o cu pumnul în zona feţei.

  Bărbatul în cauză a declarat jandarmilor faptul că nu s-a întâmplat nimic şi că nu doreşte să dea nicio declaraţie.

  Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .

  Precizăm faptul că încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

   

   

   

   

   

   

  COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Solve : *
  25 − 16 =