Un jandarm tulcean a alergat 187 de kilometri în 24 de ore pentru copiii cu autism

Plutonierul adjutant șef Sorin Andrici a participat la Ultramaratonul Autism 24 de ore Marea Neagră, un eveniment special cu scop caritabil, care a urmărit strângerea de fonduri pentru realizarea primei platforme online de terapie şi suport emoţional pentru copiii cu autism, o resursă reală şi practică pentru familiile acestor copii.

Sorin a luat startul competiţiei sâmbătă, 2 mai, la ora 10.00, alături de cei mai buni ultramaratonişti din întreaga ţară şi români din întreaga Europa care au alergat în izolare.
Participanții înscrişi la cursă au avut de alergat minim 100 de kilometri în cele 24 de ore pentru a primi medalia la final, fiecare alegând câte un traseu de alergare.
Colegul nostru și-a ales ca și traseu banda de alergare, un traseu care îndeplineşte condiţiile legale pentru această perioadă.
Finish-ul a avut loc astăzi, la finalul celor 24 de ore, iar Sorin a reușit să alerge 187 de kilometri, clasându-se pe locul 7.

Pe lângă diploma de participare, Sorin a reușit să-și atingă scopul, acela de a sprijini financiar copiii cu autism izolaţi în casă şi care nu au posibilitatea de a-şi continua tratamentul.
Prin efortul depus, jandarmul tulcean a demonstrat că oamenii pot fi uniți și solidari chiar şi atunci când sunt la distanţă unii de alţii.
,,Alergarea a fost una deosebit de dificilă, dar cred cu tărie că efortul nu a fost în zadar deoarece am alergat pentru copiii cu autism!”- Sorin Andrici

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL