Zeci de copii din Macin şi Isaccea vor începe luni şcoala cu ghiozdane şi rechizite şcolare noi oferite de doamna deputat Anişoara Radu

isacceaÎntâlnirea cu cei mici a avut loc la Macin la Parohia Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, acolo unde preoţii Lungu Florin-Dumitrel şi Dobrescu Marius Ionuţ au amenajat un centru de zi pentru copii din Macin.

„Am discutat cu oamenii din zonă şi am decis să ajut aceşti copii care îşi doresc să meargă la şcoală şi nu au mari posibilităţi sau părinţii au multe alte griji pe cap. Am mers la Macin, apoi la Isaccea, voi merge la deschiderea noului an şcolar la Niculiţel unde deasemenea voi oferi copiilor alte ghiozdane şi rechizite. La Macin m-a surprins plăcut activitatea celor doi preoţi, modul în care se implica în ajutorarea copiilor nevoiaşi şi a celor cu dizabilităţi, oferă mese gratuite, terapie cu macin1logoped, vor să organizeze o bibliotecă, am promis că voi ajuta şi voi dota o cameră cu mobilier, pentru cei mici. Cea mai mare bucurie este să aduci bucurie celor mici, am văzut azi cum se bucurau şi asta e mai macin3presus de orice “a declarat deputatul Anişoara Radu.