RADARUL DELTEI, O ABERAȚIE DE APLICAȚIE DE LA O ASOCIAȚIE DE APARTAMENT DIN BUCUREȘTI!

Reprezentanții unui ONG cu sediul în București, str. Învingătorilor nr. 29, Bloc Stella, ap. 14, et. 1, Sector 3, intitulat Asociaţia Salvaţi flora şi fauna Deltei, a anunțat că va lansa pe data de 4 martie „Radarul Deltei “, o aplicaţie disponibilă pe telefoanele mobile care folosesc sistemele Android şi IOS şi pe site-ul www.radaruldelteidunarii.ro, la care vor putea fi sesizate neregulile din rezervaţie.
Lăsând la o parte faptul că la nivelul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării există deja un instrument pentru semnalarea neregulilor, serviciului telefonic de informare, TelVerde”, numărul 0.800.827.233 (08008ARBDD), inaugurat în 2014, iniţiatorii expun un motiv semi imbecil ca scop al acestei aplicaţii -:
„ Aplicaţia va permite fiecăruia că atunci când observăm un pescar, o ambarcaţiune ce par suspecte să semnalăm acest lucru şi să verificăm dacă bănuielile sunt reale. În varianta a doua, vom avea posibilitatea de a încărca fotografii, vom transmite în timp real unde s-au făcut capturile de imagini în care sunt bărci fără autorizaţii sau scule de pescuit necodate”, a mai spus reprezentanta asociaţiei Salvaţi flora şi fauna Deltei, Delia Popescu (un personaj foarte interesant despre care vom discuta în scurt timp!).
Practic, orice turist va avea posibilitatea să reclame pescari sau ambarcațiuni suspecte, cum ar fi de exemplu bărbați îmbrăcați în haine de camuflaj, cu barbă, care vorbesc limbi străine cu accent rusesc, sau ambarcaţiuni vopsite în culori de camuflaj…
Fondurile să fie primite, mai ales că Asociaţia Salvaţi flora şi fauna Deltei, str. Învingătorilor nr. 29, Bloc Stella, ap. 14, et. 1, face parte și din Consiliul Consultativ de administrare al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării” și emite puncte de vedere inclusive cu privire la direcțiile strategice, planul de management al A.R.B.D.D., vor elabora și prezenta puncte de vedere entităţilor interesate în legătură cu valorificarea durabilă a resurselor naturale din perimetrul ariei protejate (click pe linkul de mai jos).
A.R.B.D.D ARE UN NOU CONSILIU DE ADMINISTRARE. ASOCIAŢII DE APARTAMENT DIN BUCUREȘTI VOR VOTA DECIZII IMPORTANTE PENTRU LOCUITORII DELTEI!